Sivut

Opiskelijarekry tutkintorakenneuudistukseen (KT-puoli)

Hei kaikki kasvatustieteen opiskelijat!

Kasvatustieteen tutkintorakennetta uudistetaan tänä vuonna ja opiskelijoiden rekrytointi tutkintorakenneuudistusta toteuttaviin työryhmiin käynnistyy nyt!
Ryhmiä on neljä [ 1) Opetus ja oppiminen, 2 Kasvatus, yhteiskunta koulutus, 3) Työelämän muutos, 4) Tutkimusopinnot] joihin kaikkiin toivotaan vähintään yhtä opiskelijaedustajaa - tavoitteena on saada yhteensä 4-10 opiskelijaa mukaan.

Työryhmiin osallistuminen on mielenkiintoista ja tarjoaa työelämän kannalta hyödyllistä harjoitusta suunnitteluprojekteihin osallistumisesta. Opiskelija pääsee osallistumaan keskusteluun laitoksen henkilökunnan kanssa, ja tämä on varmasti myös oman kasvatustieteellisen osaamisen kannalta erittäin antoisaa.

Yksin ei ketään työryhmiin jätetä. Kasvisryhmä toimii kaikkien opiskelijaedustajien tukena ja huolehtii niin yhteistyön helpottamisesta (pidetään opiskelijaedustajat ajan tasalla kaikkien ryhmien toiminnasta) kuin käytännönasioistakin (otetaan mm. yhteyttä muihin opiskelijoihin kannanottoja varten). Edustajat saavat myös tuekseen helmikuussa järjestetyn ideaillan tulokset kokonaisuudessaan, joten ihan tyhjän päältä ei työryhmiin tarvitse lähteä.

Jos osallistuminen kiinnostaa edes vähän, ota yhteyttä KT-puolen edunvalvontavastaavaan (pekka.syrjanen@helsinki.fi) ja ilmoittaudu mukaan! Mahdollisimman suuri opiskelijaedustus on meidän kaikkien etu!


Valittavat työryhmät:

1. Opetus ja oppiminen
- (ensimmäisestä kokouksesta ei vielä tietoa - ilmoitetaan kyllä ajoissa kiinnostuneille)

2. Kasvatus, yhteiskunta, koulutus
- "31.3. klo 9-12 Minerva K114 tarkoituksena on keskustella opetuksemme tavoitteista, kyk-kurssien oppimateriaalista ja kirjallisuudesta sekä arvioinnista."

3. Työelämän muutos
- (ensimmäisestä kokouksesta ei vielä tietoa - ilmoitetaan kyllä ajoissa kiinnostuneille)

4. Tutkimusopinnot
- "25.3. klo 13-15 laitoksen 3. kerroksen kokoushuoneeseen 325,
kaikki halukkaat, jotka haluavat osallistua kandivaiheen tutkinnonuudistukseen erityisesti tieteenteon filosofisista ja metodisista opinnoista keskustelemalla. Tarkoituksena on keskustella opetuksemme tavoitteista, menetelmistä, oppimateriaaleista sekä arvioinnista."


Työryhmät kokoontuvat noin kerran kuukaudessa ja prosessi on tarkoitus saada valmiiksi kuluvan vuoden aikana. Työtä ei opiskelijaedustajalta vaadita mahdottomasti (oman kiinnostuksen mukaan) - kasvisryhmä hoitaa isommat taustatyöt ja tukee muutenkin edustajia mahdollisimman paljon.


Tule siis ehdottomasti mukaan ja hanki kivan CV-merkinnän lisäksi arvokasta kokemusta!

Ilmoittautumiset:
pekka.syrjanen@helsinki.fi
Merkitse viestiin - Nimi, opintovuosi ja työryhmä (johon haluaisit eniten)
Paikkoja täytetään kiinnostuksien ja ilmoittautumisajankohdan perusteella. Haku on voimassa tämän kuun loppuun asti (31.3.2011).


Terveisin,
Peducan Hallitus 2011

Ei kommentteja: