Sivut

Opiskelijajäsen luokanopettajakoulutuksen kehittämisryhmään

Opettajankoulutuslaitoksen luokanopettajakoulutuksen kehittämisryhmään haetaan varsinaista opiskelijajäsentä huhtikuun 2011 alusta vuoden 2011 loppuun saakka. Jäsenen tulee olla luokanopettajakoulutuksen opiskelija, jolla on pääaineenaan kasvatustiede.


Luokanopettajankoulutuksen kehittämisryhmä on elin, joka tekee ehdotuksia opettajankoulutuslaitoksen laitosneuvostolle. Tällä hetkellä työryhmässä käsitellään erityisesti luokanopettajan koulutuksen tutkintorakenteen uudistusta, joka astuu voimaan keväällä 2012. Työryhmä on siis oiva paikka päästä vaikuttamaan luokanopettajankoulutuksen tulevaisuuteen ja kehittämiseen. Kokouksia työryhmällä on noin kerran kuussa, lisäksi kehittämisryhmän eri jaoksilla on mahdollisia kokouksia.
Kehittämisryhmässä toimii niin opiskelijaedustajia, koulutuksen opettajia ja tutkijoita kuin muutakin henkilökuntaa. Opiskelijajäseniä on kehittämisryhmässä yhteensä kuusi: kolme varsinaista jäsentä ja kolme varajäsentä.

Oheisessa doclinkissä on nähtävissä ryhmän tämänhetkinen kokoonpano sekä mahdollisuus tutustua kehittämisryhmän asiakirjoihin: https://alma.helsinki.fi/doclink/174747 . Lisätietoja tehtävästä voi kysellä osoitteesta peduca-hallitus@helsinki.fi

Hakemukset voi toimittaa osoitteeseen peduca-hallitus@helsinki.fi. Mainitsethan hakemuksessasi seuraavat asiat:
- monettako vuotta opiskelet
- oletko aikaisemmin toiminut jossakin/ toimitko tällä hetkellä jossakin muussa työryhmässä/järjestössä/ luottamustoimessa yliopistolla
- miksi olet kiinnostunut toimimaan työryhmässä (muutamalla lauseella)

Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on torstai 31.3. Ilmoitamme ryhmän valitulle opiskelijalle henkilökohtaisesti valinnasta, samoin kuin mahdollisille valitsematta jääneille opiskelijoille.

terveisin Peducan hallitus

Ei kommentteja: