Sivut

Viiniä ja valitusta to 13.12.


Jälleen on aika järjestää

VIINIÄ JA VALITUSTA

Kutsumme teidät kaikki luokanopettajaopiskelijat lämpimästi tervetulleeksi torstaina 13.12. klo 17 alkaen uusiin WDC-tiloihin Minerva torille nauttimaan lasilliset viiniä ja keskustelemaan opettajiemme kanssa koulutuksemme kehitystä kaipaavista asioista.

Viime keväänä Peducan Viiniä ja valitusta tapahtumaan saapui 12 opettajaa, ja keskusteluissa porauduimme mm. tentteihin (millainen on opiskelijoiden mielestä hyvä/huono), monialaisten kurssien vahvuuksiin/heikkouksiin ja ryhmätunteihin, sekä harjoittelujen ja sivuaineiden päällekkäisyyteen. Tapahtumaa pitivät sekä opiskelijat että opettajat hyvin onnistuneena.

Tällä kertaa keräämme e-lomakkeella palautetta erityisesti monialaisiin kursseihin liittyen, josta kootun raportin esittelemme tilaisuudessa. Vaikuta ja anna palautetta tällä lomakkeella:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/38364/lomake.html

Viiniä ja valitusta on ainutlaatuinen tilaisuus päästä matalalla kynnyksellä keskustelemaan opettajien kanssa ja kehittämään koulutustamme enemmän meidän opiskelijoiden näköiseksi. Joten tule paikalle ja ota kaverisikin mukaan! :)

Tapahtuma löytyy myös facebookista:
http://www.facebook.com/events/529805597048520/



Ei kommentteja: