Sivut

Kirja-alennuksia peducalaisille!

Peduca on aloittanut yhteistyön Opettajan tietopalvelun kanssa (www.opettajantietopalvelu.fi), joka kustantaa ja myy opetus- ja kasvatusalan ammattikirjallisuutta. Opettajan tietopalvelu tarjoaa valituista kirjoista peducalaisille alennusta (jopa 25% alennuksia kirjojen normaalihinnoista!) ja postittaa kirjat ilmaiseksi ilman postikuluja. Peducalaisille on luotu oma sivu, josta kirjatilauksia voi tehdä, osoitteeseen www.opettajantietopalvelu.fi/peduca. 



Alennus ei kuitenkaan koske kaikkia tietopalvelun kirjoja, vaan valittuja nimikkeitä, jotka löytyvät Peducan omalta sivulta. Kirjavalikoimasta löytyy useita kurssikirjoja niin luokanopettajakoulutukseen kuin kasvatustieteiden koulutukseenkin sekä muutamia nimikkeitä, jotka kiinnostanevat molempien koulutusten opiskelijoita. Kirjatilaukset on tehtävä nimenomaan Peducan sivun kautta (www.opettajantietopalvelu.fi/peduca), jotta alennettu hinta on voimassa: muualla sivustolla kyseiset nimikkeet näkyvät normaalihintaisina.  

Opettajan tietopalvelun asiakkaaksi on rekisteröidyttävä, mutta tämä ei siis vaadi missään tapauksessa liittymistä Opettajan Tietopalvelun jäseneksi.

Mikäli olet jäsenenä Opettajan tietopalvelun kirjakerhossa, kannattaa ensin kirjautua sisään Opettajan Tietopalvelun sivuille omilla tunnuksillasi, ja sitten mennä /peduca-sivulle. Jos 
Peduca-sivulta lisää tavaraa ostoskoriin ja vasta sitten kirjautuu jäsentiedoillaan 
sisälle, järjestelmä näyttää vain normaalit jäsenhinnat eikä peducalaisten lisäalennuksia. 


Kyseinen yhteistyö ei sido Peducaa mihinkään eikä järjestölle makseta palkkioita kyseisten kirjojen sponsoroinnista. Yhteistyön tarkoituksena on ainoastaan tarjota mahdollisuus ostaa opetus- ja kasvatusalan kirjallisuutta edullisemmin omaan kirjahyllyyn. Kaikista kirjoista on tulossa marraskuun puolella näytekappaleet Conddooriin, jossa kirjoihin voi käydä tutustumassa. 
Ja ei kun kirjaostoksille!

Ei kommentteja: