Sivut

Opiskelijaedustajia OKL:n opetustoimikuntaan

Opettajankoulutuslaitoksen opetustoimikunta hakee opiskelijaedustajia kaudelle 2012-2013.

Tärkein kriteeri on kiinnostus opetus- ja opintoasioita kohtaan sekä kyky ilmaista opiskelijoiden näkemyksiä asioihin ja ratkaisukeskeisyys. Opetustoimikunnan asiat koskettavat kaikkia opiskelijoita, käytännössä varmaan eniten maisterintutkinnonkin suorittavia, mutta yhtälailla vain pedagogiset opinnot suorittavia aineopettajiksi valmistuvia.

Kokouksia järjestetään noin 3-4 lukukaudessa. Jos olet kiinnostunut ja täytät mielestäsi yllä mainitut kriteerit sekä olet valmis sitoutumaan kahden vuoden pestiin (v. 2013 loppuun), niin lähetä lyhyt hakemus, jossa kuvailet itseäsi sekä mahdollisia kokemuksiasi vastaavanlaisista tehtävistä osoitteeseen kopo-jaos@condus.fi. Myös muut asiaa koskevat tiedustelut voi lähettää samaan osoitteeseen.

Hakuaikaa on 17.5. asti. Seuraava kokous järjestetään 21.5. klo 12-14 ja silloin keskustellaan esimerkiksi opetuksen kehittämisen kannustimista.

Tämä on nyt tilaisuutesi, mikäli haluaisit vaikuttaa opetukseen omassa koulutusohjelmassasi ja omalla laitoksellasi. Opiskelijan ääni on tärkeää saada kuuluviin!