Sivut

Peducan ratikkabileet palaavat!

Liian pitkän tauon jälkeen ne ovat taas täällä!

** PEDUCAN PRE-WAPPU -RATIKKABILEET!! **

Peducan vappu ottaa varaslähdön perjantaina 27. huhtikuuta vuokraamalla oman raitiovaunun, täyttämällä sen iloisilla ihmisilä, ja sen jälkeen kiertämällä ympäri kaupunkia esitellen upeaa jäsenistöään Helsingin nähtävyyksille.

Jokainen tietää miten kurjalta tuntuu seistä lasin väärällä puolella, kun kesken hektisen työ-, koti-, tai koulumatkan ohitse lipuu ratikallinen onnellisia ja kiireettömiä ihmisiä juhlistamassa omaa paremmuuttaan. Nyt on aika ottaa vahinko takaisin ja päästä itse kokemaan miltä tuntuu juhlia hyvässä seurassa kaunista Helsinkiä kiertäen, ja samalla selvittää kuinka kivaa on ivallisesti hymyillä oman raitiovaunun ikkunasta stressaantuneille jalankulkijoille, jotka todennäköisesti ovat jo myöhässä seuraavasta tapaamisestaan!

Ratikka lähtee varikolta noin klo 21 ja palaa takaisin klo 23 jälkeen. Tarkat osoitetiedot ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.
Peduca järjestää kaikille paikalle vaivautuneille ikimuistoisen illan, joka on täynnä kaikkia kivoja ylläreitä.
Ilta jatkuu vielä Conduksen tapahtumajaoksen organisoimilla jatkoilla, joista tiedotetaan myös hieman myöhemmin.

Liput: 8 euroa Peducan jäseniltä, 10 euroa ei-jäseniltä
Lippuja myydään Conddoorissa maanantaina 16.4. klo 11.30-12.30
Samalla Peduca kahvittaa jäsenistöä ja myynnissä on myös haalarimerkkejä Hesarin approa, Vappua ja Ratikkabileitä ajatellen.

Lippuja on rajoitettu määrä. Älä jää ilman!

Ei kommentteja: