Sivut

Viiniä ja valitusta -ilta

Tökkiikö joku opinnoissasi? Onko koullutusalassasi kehittämisen paikkoja? Liikaa kirjatenttejä, liian paljon oppimispäiväkirjoja? Mikä ikinä mättääkin, nyt saa valittaa!


Tule Peducan ja AKK:n järjestämään Viiniä ja valitusta -iltaan Gustavus Rexiin (Leppäsuonkatu 11) keskiviikkona 14.3 klo 18 eteenpäin!

Peducan perinteinen Viiniä ja valitusta -ilta järjestetään tänä keväänä yhdessä AKK:n kanssa ja erityisesti niille, jotka eivät ole vielä käyneet kyseisessä iltamassa tai muuten tutustuneet edunvalvontaan. Paikalle ovat tietysti tervetulleita muutkin ja vaikka valitettavaa ei olisikaan, aina voi nauttia siitä viinistä!

Luvassa on hieman hauskaa ohjelmaa ja helposti nieltävässä muodossa viinin lisäksi myös hyödyllistä tietoa mm. siitä, mitä missäkin ongelmatilanteessa on hyvä tehdä ja mikä ihme on halloped ja mitä ne oikein tekee.

Purkamisen ja sitä seuraavan hyvän olon lisäksi valittamisesta on myös hyötyä. Viemme terveiset eteenpäin koulutuksen epäkohdista. Sinun mielipiteesi ja kokemuksesi ovat koulutuksen kehittämisen kannalta tärkeitä!




Linkki tapahtumaan Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/250470248371757/

Ei kommentteja: