Sivut

Hae luokanopettajakoulutuksen kehittämisryhmään!

Opettajankoulutuslaitoksen luokanopettajakoulutuksen kehittämisryhmään haetaan kolmea varsinaista ja kolmea varajäsentä opiskelijaedustajaksi. Opiskelijaedustajan tulee olla luokanopettajakoulutuksen opiskelija. Varsinaiset jäsenet pyritään valitsemaan siten että kasvatustiede, kasvatuspsykologia ja  monikulttuurisuuskasvatus pääaineena ovat jokainen ryhmänä edustettu.



Luokanopettajakoulutuksen kehittämisryhmä on elin, joka tekee ehdotuksia opettajankoulutuslaitoksen laitosneuvostolle. Työryhmä on siis oiva paikka päästä vaikuttamaan luokanopettajankoulutuksen tulevaisuuteen ja kehittämiseen. Kokouksia työryhmällä on noin kerran kuussa, lisäksi kehittämisryhmän eri jaoksilla on mahdollisia kokouksia.
Kehittämisryhmässä toimii niin opiskelijaedustajia, koulutuksen opettajia ja tutkijoita kuin muutakin henkilökuntaa.
Opiskelijajäsenen toimikausi on 1.1.2012-31.12.2013.

Oheisessa doclinkissä on nähtävissä ryhmän tämänhetkinen kokoonpano sekä mahdollisuus tutustua kehittämisryhmän asiakirjoihin: https://alma.helsinki.fi/doclink/174747 . Lisätietoja tehtävästä voi kysellä osoitteesta peduca-hallitus@helsinki.fi

Hakemukset voi toimittaa osoitteeseen peduca-hallitus@helsinki.fi, kasvatuspsykologian opiskelijat voivat toimittaa hakemuksensa osoitteeseen pheno-hallitus@helsinki.fi. Mainitsethan hakemuksessasi seuraavat asiat:
- opintojesi aloitusvuosi ja pääaineesi (kasvatustiede, kasvatuspsykologia vai monikulttuurisuuskasvatus)
- minkälaista aiempaa kokemusta työryhmästä/järjestöstä/ luottamustoimista yliopistolla? (Aiempi kokemus ei kuitenkaan välttämätön)
- miksi olet kiinnostunut toimimaan työryhmässä (muutamalla lauseella)

Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on torstai 22.12.2011. Peducan ja Phenomenan hallitukset ilmoittavat tammikuun alussa valinnasta hakijoille henkilökohtaisesti. 

Terveisin Peducan hallitus

Ei kommentteja: