Sivut

Selkoa sähköpostilistoihin ja muihin viestintäkanaviin

Heipähei peducalaiset!

Peduca tiedottaa monien eri kanavien kautta ja välillä voi olla hankaluuksia muistaa, mitä löytyy mistäkin. Tässä selvennykseksi pieni infopaketti ja linkkejä, jotka voit tallentaa vaikka kirjanmerkeiksi/suosikeiksi!

SÄHKÖPOSTILISTAT



peduca-lista@helsinki.fi : Perinteikäs lista, joka tavoittaa suuren osan peducalaisista. Siellä tiedotetaan ajankohtaisista asioista, bileistä ja sellaisista tapahtumista ja ilmiöistä, jotka saattaisivat kiinnostaa opiskelijoita.

peduca-tiedottaa@helsinki.fi : Lista, jolla tiedotetaan Peducan virallisista asioista. Kaikki listalle tulevat viestit menevät automaattisesti peduca-listalle, joten jos olet jo peduca-listalla, sinun ei tarvitse erikseen liittyä tälle listalle.

peduca-sijaislista@helsinki.fi : Nimensä mukaisesti tälle listalle tulevat sijaisuustarjoukset. Sijaisuudet voivat olla pituudeltaan mitä tahansa yhdestä päivästä kokonaiseen lukuvuoteen. Koulut ovat yleensä pääkaupunkiseudulla, joskus myös esim. Hyvinkäällä tai Vihdissä.

LIITTYMINEN/EROAMINEN LISTOILTA: liittyessäsi kirjoita tekstikenttään: subscribe peduca-lista/peduca-tiedottaa/peduca-sijaislista
Lähetä viesti osoitteeseen: majordomo@helsinki.fi. Jätä otsikkokenttä tyhjäksi.

Erotessasi listalta kirjoita tekstikenttään: unsubscribe peduca-lista/peduca-tiedottaa/peduca-sijaislista
Lähetä viesti osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Jätä otsikkokenttä tyhjäksi.

PEDUCAN NETTISIVUT

Peducan kotisivut : Peducan viralliset nettisivut. Sieltä löytyy tietoa ainejärjestöstä, liittymisohjeet, hyödyllisiä linkkejä ja sen kautta pääset myös selaamaan vanhoja Peducalehtiä.
http://www.peduca.fi/Peduca.html

Peduca-tiedottaa -sivu: Peducan virallinen blogi, jonka kaikki postaukset tulevat automaattisesti peduca-tiedottaa -sähköpostilistalle. Mainitulle listalle ei voi lähettää lainkaan sähköpostitse viestejä. Blogia voit lukea sellaisenaan allaolevassa osoitteessa. Siellä on arkistoituna tiedotteita parin vuoden ajalta.
http://peducatiedottaa.blogspot.com/

Liitutaulu-blogi : Peducalaisten vapaa nettifoorumi. Blogiin voi kirjoittaa oikeastaan mistä tahansa mikä ikinä mieltä mahtaakaan liikuttaa. Allekirjoittaneelta saa tunnukset kuka tahansa lo-/kt-opiskelija.
http://peducalehti.blogspot.com/

FACEBOOK

Peduca löytyy myös Facebookista: https://www.facebook.com/groups/7004535956/

Ajankohtaisimman tiedon saat sähköpostilistoilta ja facebookista.

Heidi Koskinen
Peducan viestintävastaava

Ei kommentteja: