Sivut

Jiihaaa! Ensi viikko käynnistää rytinällä syksyn yliopistolla ja Peducassa

Kalenteriin kannattaa kirjoittaa ainakin seuraavat tapahtumat:

MA 5.9.  Yliopiston avajaiset 12-14, rehtori kättelee uudet fuksit yliopiston päärakennuksella (Unioninkatu 34) ja
avajaiskarnevaalit klo 14-18 Porthaniassa ja päärakennuksen uudella puolella.  Yliopisto täyttyy uusista ja vanhoista opiskelijoista, musiikista, esityksistä, osakuntien ja ainejärjestöjen esittelyistä (kyllä, myös Peduca on paikalla!).  Kannattaa varata mukaan kolikoita, jotta halutessaan voi ostaa haalarimerkkejä.  Hyvällä tuurilla pääset myös sitsaamaan syksyn ensimmäisille sitseille, kadulla!
Illalla bailataan (klo 20-02) Wanhalla ylioppilastalolla mm.  Don Johnson Big Bandin tahtiin.  Liput ennakkoon Vanhan kuppilasta ja avajaiskarnevaaleilta HYYn pisteeltä (8€).


TI 6.9.  Ainejärjestöt Peduca, Ebe, Kopeda ja HAO sekä Suomen opettajaksi opiskelevien liitto SOOL Conddoorissa Siltiksellä klo 11:45-14.  Tarjolla kahvia ja pientä mutusteltavaa, niin suuhun kuin ajatuksiinkin.  Mahdollisuus liittyä omaan rakkaaseen ainejärjestöösi Peducaan ;)

Tämän jälkeen ei missään nimessä kannata vielä kadota minnekään! Sillä Peduca kaikessa suurudessaan järjestää huikean  kasvatus- ja koulutusaiheisen paneelikeskustelun klo 14:30-16 Siltis 10 Aditorio 1.


KE 7.9. Suokkipiknik ja Peducakaste!  
FUKSIT!
Lähtö Kauppatorilta lautalla Suomenlinnaan, ja paikalla tulisi olla 16.45. Varsinainen piknik alkaa klo 18.  Tätä ennen Peducakaste Suokin syövereissä.  Mukaan eväät, lämmintä juomaa, viltti ja hautakynttilä.



TO 8.9.  Kandiryhmiin ilmoittautuminen klo 8.  (Fuksit, tämä ei koske teitä)

PE 9.9. The Fuksiristeily!

Syksyisin terveisin,
Emeritustuutori Piia

Ei kommentteja: