Sivut

Hyvää joulua ja vastauksia palautteisiin!


Hei rakkaat peducalaiset!
Kiitos kuluneesta vuodesta ja oikein leppoisaa joulua ja riehakasta uutta vuotta!
Peducan hallitus käsitteli kokouksessaan 9.12. saadun palautteen järjestön toiminnasta. Hallitus haluaa lämpimästi kiittää kaikkia palautetta antaneita ja iloitsee palautteenantajien tyytyväisyydestä järjestön toimintaan. Hallitus on myös halunnut vastata osaan saatua palautetta:

Palautteessa ehdotettiin yhteistyötä muiden tiedekuntien järjestöjen kanssa bileiden, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien muodossa. Hallitus kokee tämän hyväksi ehdotukseksi, ja yhteistyö yli rajojen esimerkiksi teekkareiden, kadettikoululaisten ja muiden tiedekuntien järjestöjen kanssa voisi olla hauskaa. Näitä pääsee myös järjestämään ja ideoimaan Aktissa!

Conddoorin rooli näyttäytyi epäselvänä ja siihen pyydettiin selvennystä. Tänä syksynä Conddoorin roolista on käyty keskustelua juuri tämän epäselvyyden vuoksi ja Condus tiedottaa tulevista linjoista pikapuoliin.  

Tiedotuksen linjaa toivottiin entistä selkeämmäksi. Viestinnässä on tänä vuonna ollut epäsevyyttä muun muassa uusien viestintäkanavien myötä. Listojen päivittäminen on yksi ratkaisu selkeyttää tiedotusta. Peducatiedottaa-lista tuodaan ensi vuonna selkeämmin kaikkien tietoisuuteen. Hallitus toivookin, että kaikki sähköpostilistojen konkreettisesta kehittämisestä ja ylläpidosta kiinnostuneet ihmiset ottaisivat hallituslaisiin yhteyttä!

Palautteessa toivottiin, että edunvalvonnasta tiedotettaisiin näkyvämmin ja selkokielisemmin. Hallitus haluaa kannustaa kaikkia lukemaan blogia ja peducatiedottaa-sivua, missä tiedotetaan edunvalvonnan asioista. Hallitus etsii myös muita viestintäkanavia, jotta edunvalvonta saataisiin lähemmäksi opiskelijoita. 

Osa vastanneista toivoi entistä monipuolisempia tapahtumia bileiden lisäksi. Peducalla on ollut kuluneena vuotena leffa- ja teatteriiltoja, hengailuiltoja, kokkailuiltoja, rusettiluistelua, opiskeluun liittyviä keskusteluiltamia, excuja, pesistä jne. Hallitus toivookin konkreettisia ideoita uudenlaiseen toimintaan. Kaikilla halukkailla on mahdollisuus Peducan kautta järjestää tapahtumia. Peduca voi tarjota tiloja ja avustaa rahallisesti, kun tapahtuma on avoin kaikille peducalaisille. Ole rohkeasti yhteydessä!

Peduca kahden koulutuslinjan ainejärjestönä nähtiin melko merkityksettömänä eikä vastanneista kovin moni kokenut sitä erityisen tärkeäksi itselle. Ensi vuoden tavoitteena on päästä lähemmäksi molempien koulutuslinjojen opiskelijoita ja luoda tapahtumia, joissa juttuja tehdään yhdessä. Kuluneen vuoden aikana on keskusteltu paljon Peducan roolista kahden koulutuslinjan ainejärjestönä ja keskustelua jatketaan myös ensi vuonna, mutta tuodaan myös selkeämmin esille peducalaisia yhdistävät asiat ja yhteistyön mahdollisuudet. 

Peducan vuoden 2010 hallituksen puolesta,

Suvi Pulkkinen
Puheenjohtaja
 

Ei kommentteja: